Esdeveniments MWC17

Us portem descomptes per accedir al 4YFN

A PCatalà ja us hem parlat de què podreu trobar al 4YFN d’enguany, un esdeveniment sobre les start-ups del món digital amb el qual en som Media Partners. Hi podreu trobar molta varietat de temes dins del món de les start-ups, i si no us ho voleu perdre, us en fem l’accès més fàcil.

Si esteu interessats en assistir a aquest esdeveniment que es durà a terme entre els dies 27 de febrer i l’1 de març us podreu beneficiar dels següents descomptes exclusius pels nostres lectors:

  • En primer lloc, si ets dels 150 primers en comprar entrada, obtindràs un 50% de descompte gràcies al codi TICKET150.
  • En segon lloc, si ets lector de PCatalà, obtindràs un 10% de descompte amb el codi PCATALA_4YFN.

Aquests descomptes es poden utilitzar per tots els tipus d’entrada diferents: tant la 4YFN Visitor Pass (quedant a un preu de 119.60€), com la 4YFN VIP Pass (al preu de 159.60€) i la 4YFN Investors Only Pass (per 199.60€).

També t‘interessarà:  Gambit, campió de la PGL Major

A banda de poder accedir a tot el contingut de les exhibicions, conferències, i activitats variades dins l’esdeveniment, aquestes entrades ens permetràn accedir també al Mobile World Congress durant el dijous 2 de març. Si voleu més informació sobre les entrades i les diferents possibilitats i avantatges que hi podreu trobar, feu clic aquí.

Sobre l'autor

Marc Vila Tornamorell

Marc Vila Tornamorell

Del 94. Em mou la informàtica i la tecnologia. Amant dels videojocs i entusiasta de la cultura. De tant en tant li he d'arreglar l'ordinador a la meva tieta.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers