Viciats

Viciats #10 T2: Mòbils, videojocs i… motocicletes?

Aquesta setmana ens espera molta tecnologia! Els mòbils que no vam veure al Mobile World Congress s’han presentat i marques com LG, Xiaomi o Motorola ja omplen els titulars del sector. I és que encara que el temps ens hagi intentat enganyar, l’estiu encara està lluny i el panorama tecnològic i de videojocs treu fum amb els seus nous productes.

Avui veurem les novetats que hem comentat però també fem un repàs a algun esdeveniment que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana en el nostre territori. També parlarem d’un possible nou impost a empreses tecnològiques espanyoles i una mala notícia per a tots els que tingueu Twitter.

Tot això i molt més en un programa dinàmic i ple d’energia que emetem com cada setmana des dels estudis de Ràdio Cardedeu de 7 a 8 del vespre. També recordem que podeu enviar-nos preguntes i curiositats que comentarem al programa des del nostre compte de Twitter a @web_pcatala.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!