Viciats

Viciats #2 T2: Les ciutats connectades deixen de ser analfabetes

Que les marques xineses són mes barates i estan cada vegada més entre nosaltres és un fet, però això que hem viscut fins ara no ha estat res comparat amb el que ens espera. Avui algues marques xineses seran protagonistes en el programa.

També hem tingut aquests dies l’Smart City Expo World Congress i l’Smart Mobility World Congress dos congressos que han dotat d’intel·ligència a algunes ciutats catalanes que comentarem. Tenir congressos d’alt calibre internacional dona fruits en el nostre territori, fets que convaliden la importància que es celebrin en les nostres terres.

Tot això i molt més en un programa dinàmic i ple d’energia que emetem com cada setmana des dels estudis de Ràdio Cardedeu de 7 a 8 del vespre. També recordem que podeu enviar-nos preguntes i curiositats que comentarem al programa des del nostre compte de Twitter a @web_pcatala.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!