Viciats

Viciats #25: El Saló del Còmic ens sorprèn

Aquestes setmanes han estat molt mogudes! Presentació del Samsung Galaxy S8, Project Scorpio de Xbox

També hem tret el cap pel Saló del Còmic de Barcelona, on a part d’exposar-se la Nintendo Switch hem descobert alguns còmics i empreses que estan estretament relacionades amb les noves tecnologies. Qui anava a dir que el sector del còmic també apostaria fortament per les noves tecnologies i els videojocs?

També en aquest programa anunciem una col·laboració amb Racó Català, on a partir d’aquestes setmanes podreu trobar en el diari digital algunes de les notícies de PCatalà!

Tot això i molt més en un programa dinàmic i ple d’energia que emetem com cada setmana des dels estudis de Ràdio Cardedeu de 7 a 8 del vespre. També recordem que podeu enviar-nos preguntes i curiositats que comentarem al programa des del nostre compte de Twitter a @web_pcatala.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers