Proximitat

Vilablareix acull aquest dissabte una nova edició de la Gitech

Instantània de l'edició del 2017 del Gitech
Escrit per Guillem Alsina

Competicions de robots, fira de projectes tecnològics, xerrades i tallers, però també música en viu i foodtrucks, és el que podreu trobar aquest dissabte dia 28 a la nova edició de la Gitech que el Tecnoateneu de Vilablareix organitza amb el recolzament de l’ajuntament de la mateixa localitat.

Aquest esdeveniment està orientat als més joves, però també per a què el puguin gaudir persones de totes les edats.

Les xerrades que s’organitzen en l’edició d’aquest any són tan diverses como una de dedicada a la robòtica submarina, una altra sobre els antecedents de la tecnologia, o una altra sobre seguretat aplicada, tocant molt diversos temes i accessibles a tots els nivells.

També s’hi presentarà el Google Developers Group local, i el Women TechMakers, una iniciativa que persegueix la creació d’espais per donar visibilitat a les dones dins la indústria tecnològica.

Pel que fa als tallers, en podem trobar de creació d’ulleres de realitat virtual Google Cardboard, de Lego Minsdtorms, o de programació senzilla de la plataforma Arduino entre d’altres.

També t‘interessarà:  Aquestes són algunes de les aplicacions catalanes presentades a 4YFN

La part competitiva la posaran els robots, en disciplines com el sumo o la dansa, així com es podran provar minidrones i robots futbolistes.

Una jornada, en definitiva, pensada per a què els més menuts gaudeixin de la tecnologia i aprenguin o hi facin les seves primeres passes, i els més grans els puguin acompanyar divertint-s’hi ells també.

Sobre l'autor

Guillem Alsina