Últimes notícies

Vols participar a PCatalà?

Redacta a PCatalà
Escrit per Miquel Orozco

Més de 3 anys de PCatalà, 2000 articles i una llarga trajectòria cobrint esdevenimets ens han establert com un dels mitjans especialitzats en tecnologia de referència a Catalunya.

Creiem que la llibertat i els diferents punts de vista de les persones ens ajuden a tenir una visió més crítica de la realitat tecnològica actual i per això estem cercant nous redactors per a PCatalà. Busquem gent motivada a qui agradin les noves tecnologies i que tingui ganes d’aprendre i aportar el seu gra de sorra per tal que el català a Internet prosperi.

Les tasques a realitzar són d’allò més diverses, des d’assistir als congressos tecnològics més importants del moment (com ara Mobile World Congress, IOTS World Congress o Smart City Expo World Congress), passant per la prova de productes per tal d’analitzar-los, fins a la publicació d’articles d’aquesta temàtica i el fet de formar part d’un equip amb molts projectes en ment i en plena expansió.

Si compleixes els requisits i vols redactar a PCatalà, envia’ns un email a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!