Apple Google

WhatsApp ja permet l’enviament de tot tipus de documents

Nou WhatsApp
Escrit per Miquel Orozco

El sector de la missatgeria instantània està sota molta pressió. Per una banda hi ha una competència molt potent i per l’altra els usuaris sempre volem més. És per això que a partir d’avui podrem enviar documents de tot tipus i sense compressió.

Fins ara només podríem enviar fotografies, imatges i documents en format PDF d’un màxim de 100MB si teníem un mòbil Android o 120MB si el mòbil era un iPhone. Doncs a partir d’ara s’obre el ventall d’arxius que podrem enviar als nostres contactes.

Què podrem enviar exactament amb WhatsApp?

Els formats que podrem enviar per WhatsApp a partir de la nova actualització són:  csv, doc, docx, pdf, ppt, pptx, rtf, txt, xls i xlx. Aquests són en gran part el formats d’arxiu més utilitzats avui dia i suposa una gran millora per l’app de missatgeria. I sí, Telegram ja podia enviar aquests formats d’arxius des de fa temps.

Adéu a la compressió

Fins ara tots els arxius multimèdia que enviàvem per WhatsApp es comprimien, per tal que ocupés menys en l’enviament, però amb el “handicap” que perdíem qualitat d’imatge. Això ha canviat i ara l’aplicació ja no comprimirà els arxius per d’aquesta manera poder enviar i rebre els arxius multimèdia amb la qualitat original.

També t‘interessarà:  Sobreviure a l'USB-C. Cables Kanex

Totes aquestes novetats arribaran a partir d’avui i de forma progressiva als nostres mòbils però també a WhatsApp Web, així que si no l’has rebut ja caldrà tenir paciència per a poder disfrutar d’aquestes novetats.

Últimament veiem com WhatsApp s’està posant les piles. Trucades, Videotrucades, GIFs, encriptació… són algunes de les millores que hem rebut últimament i sembla que cada vegada va escurçant més l’espai que el separa per tenir les mateixes o millors novetats que el seu principal competidor: Telegram.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers