Android Mòbil

Xiaomi confirma la data de presentació del Mi Mix 2S

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Després del terratrèmol del Mobile World Congress 2018 i de veure alguns dels dispositius que lluitaran per la gamma alta d’aquest any, toca el torn que Xiaomi presenti la renovació d’un dels mòbils que més ens va sorprendre l’any passat; toca conèixer el nou Mi Mix 2S.

Xiaomi

Expositor de Xiaomi (Mi) al MWC18

Xiaomi fa pública la data de presentació

Després que el fabricant xinès s’estrenés al MWC amb un petit espai d’exposició, s’ha fet pública la data de presentació del Mi Mix 2S: el 27 de març, a Xangai.

Mi Mix 2s

Invitació de l’esdeveniment

L’única pista oficial és la imatge de la invitació a l’esdeveniment. Únicament veiem una panoràmica de Xangai i un contorn il·luminat que deixa entreveure el perfil (o la pantalla) del futur dispositiu.

Poca informació i moltes ganes

Lamentablement no corren per la xarxa gaires filtracions del possible disseny i especificacions del nou dispositiu, així que potser ens emportem una agradable sorpresa.

Entre els comentaris destaca la possibilitat que la càmera frontal passi d’estar situada a la cantonada inferior dreta a la superior, però sembla quedar descartat atenent a la imatge de l’esdeveniment.

També t‘interessarà:  Es confirma: el Samsung Galaxy S9 es presentarà a Barcelona

Igual que el seu germà petit, reduirà al mínim els marcs i tot apunta que muntarà el hardware més potent del mercat: un Snapdragon 845, fins a 8 GB de RAM i emmagatzematge fins a 256 GB. A més a més, sembla que muntarà dos càmeres posteriors, a diferència de la versió anterior.

Per altra banda, mantindria característiques com la pantalla de 6″ i el sensor dactilar a la part posterior, descartant que s’ubiqui sota la pantalla.

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.