Proximitat Últimes notícies

Xiaomi desembarca oficialment a Espanya

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Tots coneixem Xiaomi i les seves bondats, oferint un ample catàleg de dispositius de qualitat a un preu reduït. Ara bé, també som coneixedors dels problemes que comporta importar un dels seus productes des de la Xina, així com les llargues esperes, la garantia d’un any i els complicats tràmits amb el servei tècnic.

Doncs bé, tot això s’ha acabat: Xiaomi ha fet oficial la seva arribada al territori espanyol amb una divertida piulada il·lustrada.

Xiaomi obrirà una botiga física

Un dels primers moviments de Xiaomi a Espanya serà l’obertura de la seva primera botiga física a Xanadu, conegut centre comercial madrileny.

També s’espera que s’estenguin establiments per tot el territori i, a més a més, que les tendes virtuals comencin a oferir-los sense importar-los.

Garantia de 2 anys i SAT

Un dels canvis més interessants que oferirà Xiaomi a partir d’ara és que els seus productes passaran de tenir un any de garantia a dos, tal com s’estableix a Europa.

També t‘interessarà:  Els nous processadors de la segona generació d'AMD Ryzen ja són una realitat

També es preveu que s’estableixi una seu pel Servei d’Assistència Tècnica (SAT) i que les reparacions es facin dins del territori espanyol. Aquest canvi oferirà una millor assistència, simplificarà els tràmits i escurçarà el temps d’espera de les reparacions.

Anunci del primer esdeveniment de Xiaomi a Espanya

Tot té un preu

Lamentablement les grans millores al servei comportarà una substancial pujada de preus als dispositius que no siguin d’importació. El fet d’adaptar-se a la reglamentació europea i poder fer ús dels serveis oficials es preveu que sortirà bastant més car.

Com es mantindrà la via de la importació, cadascú serà lliure d’escollir la millor forma de fer-se amb el seu dispositiu. Un dispositiu més econòmic que triga entre 15 i 60 dies en arribar i que té un any de garantia, o un més car però amb entrega rapida, garantia de 2 anys i assistència oficial.

Més informació | Mi Espanya

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.