Proximitat Últimes notícies

Xiaomi desembarca oficialment a Espanya

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Tots coneixem Xiaomi i les seves bondats, oferint un ample catàleg de dispositius de qualitat a un preu reduït. Ara bé, també som coneixedors dels problemes que comporta importar un dels seus productes des de la Xina; com les llargues esperes, la garantia d’un any i els complicats tràmits amb el servei tècnic.

Doncs bé, tot això s’ha acabat: Xiaomi ha fet oficial la seva arribada al territori espanyol amb una divertida piulada il·lustrada.

Xiaomi obrirà una tenda física

Un dels primers moviments de Xiaomi a Espanya serà l’obertura de la seva primera tenda física a Xanadu, conegut centre comercial madrileny.

També s’espera que s’estenguin les tendes per tot el territori i, a més a més, que les tendes virtuals comencin a oferir-los sense importar-los.

Garantia de 2 anys i SAT

Un dels canvis més interessants que oferirà Xiaomi a partir d’ara és que els seus productes passaran de tenir un any de garantia a dos, tal com s’estableix a Europa.

També t‘interessarà:  Kingdom Hearts III confirmat pel 2018 amb el món de Toy Story

També es preveu que s’estableixi una seu pel Servei d’Assistència Tècnica (SAT) i que les reparacions es facin dins del territori espanyol. Aquest canvi oferirà una millor assistència, simplificarà els tràmits i escurçarà el temps d’espera de les reparacions.

Anunci del primer esdeveniment de Xiaomi a Espanya

Tot té un preu

Lamentablement les grans millores al servei comportarà una substancial pujada de preus als dispositius que no siguin d’importació. El fet d’adaptar-se a la reglamentació europea i poder fer ús dels serveis oficials es preveu que ens sortirà bastant més car.

Com es mantindrà la via de la importació, cadascú serà lliure d’escollir la millor forma de fer-se amb el seu dispositiu. Un dispositiu més econòmic que triga entre 15 i 60 dies en arribar i que té un any de garantia, o un més car però amb entrega rapida, garantia de 2 anys i assistència oficial.

Més informació | Mi Espanya

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per “smart” i amant dels jocs amb bona història.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers