MWC18 Proximitat

Xiaomi inaugura la seva primera botiga a Barcelona

Mi BCN
Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Després de conèixer l’arribada de Xiaomi a Espanya i saber que obririen una botiga a Madrid, toca donar bones notícies als barcelonins: avui s’inaugura la primera botiga Mi a Barcelona.

De la Xina a Barcelona

Ubicada a la plata baixa del centre comercial Granvia 2, la botiga del fabricant xinès obrirà les seves portes als visitants a les 13.00 h del dia d’avui. El seu horari comercial és de dilluns a dissabte de 9.30 a 21.00 h.

Dispositiu exposat a la tenda

Amb motiu de la gran inauguració, s’ha disposat un enorme mur de tela on tothom podrà escriure dedicatòries o deixar la seva signatura. A més a més, els primers 50 compradora obtindran un obsequi. A primeres hores del matí ja es podien observar les primeres cues a les portes de l’establiment.

Minimalisme i gran exposició

Seguint l’estil de la majoria de botigues tecnològiques, la de Xiaomi destaca pel minimalisme i la gran quantitat de dispositius exposats esperant per ser trastejats pels visitants.

Mi BCN

Dispositius exposats

La botiga també amaga un racó que, amb presència d’un sofà, simula una sala d’estar on podrem provar les bondats del Mi TV.

Mi BCN

Espai de la nova tenda de Barcelona

Què podem comprar?

El fabricant xinès posseeix un enorme ventall de productes però malauradament no podrem accedir al seu catàleg complet.

També t‘interessarà:  Els nous Asus Zenfone 5 se sumen al carro del 'notch'

A la botiga de Barcelona podrem comprar en exclusiva els nous Redmi 5 i Redmi 5 Pro així com el Mi TV, routers, power banks entre d’altres.

Més informació | @MiStoreGV2

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.