Últimes notícies

Xiaomi podria presentar el Redmi Pro 2 a finals d’aquest mes

Alex Ruesga
Escrit per Alex Ruesga

És molt típic que entre fòrums d’Internet o gent interessada en el tema de l’àmbit de la telefonia mòbil hi hagi discussions sobre quina companyia té el millor telèfon pel que fa al seu dispositiu de màxima gamma, la gamma alta.

Ara bé, què passa amb les gammes mitjanes? Mai hem de deixar-les a part, ja que són els telèfons més accessibles per a la majoria de la gent que vol tenir el ventall més gran de novetats i funcionalitats al preu més baix possible.


Sincerament, crec que fa uns anys (parlo dels anys 2012-2014) que per tenir un bon dispositiu mòbil havíem de mirar únicament a les gammes més altes, ja que és quan la idea d’un bon smartphone es va començar a consolidar i això sempre és liderat per les marques de dispositius mòbils de gamma alta.

Ara el mercat ha tocat sostre i costa trobar quelcom més innovador pel qual pagar. Per això augmenten els materials prèmium com l’alumini, majors i millors pantalles, bateries més duradores…
Doncs qui va revolucionar, en opinió meva, aquest sector
de gamma mitjana ha estat Xiaomi, entre altres. Una marca xinesa de telèfons mòbils que et pot oferir telèfons amb característiques molt bones de hardware i en materials del dispositiu.

També t‘interessarà:  S'allibera la bèstia: els Intel Core i9 ja són oficials


L’any passat Xiaomi va llançar el Xioami Redmi Pro, un dispositiu amb un preu força assequible i amb unes característiques que el feien destacar amb la resta de dispositius de gamma mitjana. Personalment, ha estat una recomanació per part meva a molts amics meus (i algun lector) com a millor dispositiu respecte a qualitat-preu.

La rumorologia actual apunta amb força al fet que a finals d’aquest mes veurem la segona versió d’aquest dispositiu, el Xiaomi Redmi Pro 2.

Segons aquesta rumorologia, aquest nou dispositiu inclouria un processador SnapDragon 660 acompanyat de dues versions amb diferents RAMs, una de 4 GB i una altra de 6 GB. La pantalla no variaria de grandària i trobaríem una AMOLED de 5,5 polsades a FullHD. Tot això acompanyat d’una bateria de 4500 mAh i un cos metàl·lic prèmium idèntic a la seva versió anterior.

No es tenen dades de les càmeres ni del lector dactilar, així que s’espera alguna millora sense cap canvi destacable.

Els preus oscil·len entre els 216 i els 243 € depenent de la memòria del dispositiu que escollim.

Tot això és un recull de tota la rumorologia actual, no és res oficial, però esperem veure amb detall aquest futur dispositiu.

Sobre l'autor

Alex Ruesga

Alex Ruesga

M'apassiona la tecnologia, crec que ens ha aportat moltes millores al nostre dia a dia i encara ho farà més, per això hem de ser crítics i tenir compte de què ens envolta.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers