Últimes notícies

Xiaomi presenta nous dispositius per aquest 2018

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Xiaomi no para quieta, mentre es prepara per a la presentació oficial del Mi Mix 2S, el fabricant xinès ha presentat els darrers dies uns quants productes d’allò més interessants. A continuació us fem un petit resum de tots i, ja ho avancem, us posaran les dents llargues sobretot pels seus preus.

Una estació de càrrega la mar de completa

Arrenquem les novetats amb una estació de càrrega USB de 60W de potència total i càrrega ràpida. Aquest carregador compte amb 5 ports USB convencionals (tipus A) i un tipus C.

Carregador amb 6 ports. Font: Xiaomi Today

A continuació us esmentem les característiques tècniques de cada port:

  • USB tipus C: un port amb potència de sortida de 18W
  • USB tipus A (taronja): un port amb càrrega ràpida i 18W de potència
  • USB tipus A: quatre ports amb sortida 5V/2,4A i 24W de potència

Aquest nou carregador estarà disponible a partir del 7 de març a un preu de 129 iuans (16,5 € al canvi).

Yueli Hair Straightener, una planxa de cabell a bateria

Coincidint amb el dia de la dona, Xiaomi va presentar al món una planxa pel cabell que destaca principalment per funcionar amb bateria.

Gràcies a la seva bateria de 2.500 mAh que asseguren 30 minuts de funcionament, podrem oblidar-nos dels cables i, a més a més, ens pot socórrer en cas que ens quedem sense bateria en altres dispositius perquè podem utilitzar-la també com una bateria externa per carregar altres aparells.

Connexions per carregar la planxa (superior) i per utilitzar com carregador (inferior). Font: Xiaomi Today

Amb un pes de 164g i unes dimensions de 23 x 35 x 193mm es fa ideal per portar de viatge o dur-la sempre a sobre. A les seves plaques de ceràmica amb protecció pel cabell, es pot arribar a temperatures d’entre 160 i 200 ºC.

Botons i indicadors del dispositiu. Font: Xiaomi Today

Encara no hi ha data de llançament confirmada, perquè es tracta d’una campanya de crowdfunding, però si podem conèixer el preu estipulat pel producte: 99 iuans (13 € al canvi)

Xiaowa Youth Edition, la germana petita de la Vacuum

Per tots és coneguda la gran relació qualitat-preu de les Xiaomi Mi Robot Vacuum 1 i 2, però el fabricant xinès no es conforma amb això i ha presentat una versió alleugerada del robot aspirador per excel·lència: la Xiaomi Xiaowa Youth Edition.

També t‘interessarà:  Els nous processadors de la segona generació d'AMD Ryzen ja són una realitat

Respecte a les seves germanes grans, aquesta edició perd característiques com la capacitat de fregar o d’escanejar l’entorn gràcies als sensors làser que muntaven les edicions superiors. Es manté el control amb el mòbil però no podrem veure en temps real quina és la ruta que està seguint ni definir àrees de neteja de la casa.

Xiaomi Xiaowa Youth Edition. Font: ADSL Zone

Amb una potència de succió de 1.600 Pa, inferior a les gammes superiors, es veu reduït el soroll que fa mentre treballa. Per altra banda manté característiques com la detecció d’esglaons, la possibilitat de superar catifes o obstacles de fins a 2cm d’alçada. Per altra banda compta amb una bateria de 2.600mAh que permet netejar durant aproximadament 2 hores.

Aquesta versió ja està disponible al mercat per un preu que parteix aproximadament dels 230 €.

Nova versió de l’endoll connectat de Xiaomi

Dins de l’ecosistema de dispositius connectats del fabricant, trobem la renovació del Xiaomi Smart Socket Outlet, un endoll intel·ligent de baix preu ideal per introduïr-se a la domòtica.

Part frontal de l’endoll. Font: Xiaomi Today

Aquest nou endoll compta amb dos ports USB convencionals i un sensor de temperatura que ens alertarà en cas d’un sobreescalfament i tallarà el subministrament elèctric per evitar riscos. A més a més, podrem controlar-los i programar-los gràcies a l’aplicació mòbil i, fins i tot, veure estadístiques de l’ús d’energia.

Connexions USB de l’endoll. Font: Xiaomi Today

Aquest petit dispositiu està disponible a un preu de 10,5 €.

Els vàters orientals cada vegada més a prop d’occident

Tots coneixem els vàters japonesos i, tot s’ha de dir, segur que molts tenim ganes de provar-los. Doncs bé, això cada vegada està més a prop gràcies a fabricants com Xiaomi i el seu nou Smartmi Small Smart Toilet Seat, una tassa de vàter intel·ligent.

Smartmi Small Smart Toilet Seat. Font: Xataka

Aquest dispositiu és la versió reduïda del ja existent Smartmi Smart, una tassa que s’acobla als vàters occidentals i que ens permet convertir-los en els famosos japonesos.

Panell de control. Font: ADSL Zone

Les principals característiques? Aquí te les esmentem:

  • Avís de duració: si estàs més de 30 minuts assegut, farà un soroll avisant-te que ja va sent hora de deixar el mòbil (o de despertar-se)
  • Superfície calefactada: ens permetrà asseure’ns a l’hivern sense que se’ns congelin les natges.
  • Il·luminació interior: permetrà veure a la foscor de la nit l’interior del vàter.
  • Regulació de temperatura, pressió i posició: per adaptar-se a l’anatomia de cadascú
  • Detecció d’usuari: permet guardar diferents perfils i, si utilitzem la Mi Band 2, reconeixerà automàticament qui s’ha assegut i carregarà la configuració establerta.

Si vols provar aquesta experiència, caldrà pagar uns 155 €.

Font | Xiaomi Today

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.